top of page

önismereti beszélgetés

Tudom, hogy minden ember a saját életének és problémájának a szakértője.

Ezért direkt tanácsot nem adhatok neked, de segítelek abban, hogy megtaláld a saját megoldásaidat és segíts önmagadon. Támogatlak a nehéz helyzetekben és abban, hogy felfedezd az eszközeidet és mozgósítsd a meglévő erőforrásaidat a problémáid megoldásához. 

Képzett segítőként olyan légkört teremtek számodra, hogy könnyebbé váljon a megnyílás, önkifejezés.  A beszélgetéseink által képessé válsz jobban hozzáférni érzelmeidhez és azok jelentéséhez, ráláthatsz problémáidra, elakadásaidra. Segítek, hogy elindulhasson a változás, olyan életed legyen, amiben kiegyensúlyozottnak érzed magad.

 

Munkám során a személyközpontú szemléletet képviselem, ami nem terápia vagy nem különleges technika, hanem szemléletmód. A feltétel nélküli pozitív elfogadáson alapszik, amit mindannyiunknak meg kellett volna kapnunk környezetünktől születésünktől fogva. Ebben a szemléletben alkalmazom a különböző önismereti eszközöket, mindig azt, ami éppen leginkább megfelel a problémádnak, személyiségednek.

Mi történik, ha megkeresel engem?

Egyeztetünk egy olyan időpontot, ami megfelelő mindkettőnknek. Az első találkozás egy ismerkedő beszélgetés, aminek alkalmával elmesélheted, hogy miért érzed azt, hogy segítségre van szükséged. Megnézzük, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak és tudunk-e együtt dolgozni.

Ha bizalmat szavazol nekem, akkor megbeszélünk egy következő időpontot és megegyezünk, hogy hány alkalommal találkozunk még, általában 5-10 alkalomra "szerződünk" le ilyenkor. Érdemes törekednünk arra, hogy a találkozásaink lehetőleg heti rendszerességgel, ugyanabban az időpontban legyenek. Az ülések akár online is történhetnek. Az utolsó alkalomra már mindketten úgy készülünk, hogy átnézzük a közös munkánkat, elérted-e a célodat, látod-e a változást, majd döntünk arról, hogy van-e szükség további találkozókra.

 

Kardos Andrea

Keretek:

Egy beszélgetés 50-55 percet tart. A megérkezéssel és elköszönéssel együtt szűk egy órát töltünk együtt. De az az egy óra csak rólad fog szólni, ez ritkán adódik a hétköznapokban. Ha késel, akkor sajnos a saját idődből megy a késés.

24 órán belüli lemondás az ülés teljes árának kifizetésével jár. 

Titoktartás: 

Minden, ami a beszélgetéseinken elhangzik, köztünk marad, sőt, még az is, hogy felkerestél.

A mentális betegségekkel és személyiségzavarokkal pszichológus vagy pszichiáter foglalkozik. Ha bizonytalan vagy benne, hogy mire vagy kire van szükséged, ebben is tudok segíteni.

bottom of page